Dette blir Newcastles første signering

Oppdatert: 28. June 2016

Gent-keeper ankommer Newcastle i dag for å fullføre overgangen.

Det er 24 år gamle Matz Sels som blir Newcastles første signering, melder The Chronicle i dag. Den belgiske keeperen har spilt mer enn 100 kamper for Gent, og har også tidligere voktet buret for Lierse. Sels har også erfaring på den internasjonale arenaen, hvor han kan vise til aldersbestemte landskamper helt opp til U21-nivået. Han var også tredjekeeper i Belgias kvalifisering til EM i Frankrike, men fikk der aldri muligheten til å vise sine kvaliteter. For øvrig ble Matz Sels kåret til den beste målvakten i den belgiske ligaen for 2015.

Det kan således virke som at Sels er den første signeringen, som vil utløse en overgangsbonanza i den nærmeste fremtid, om en legger til grunn Benitez’ relative ferske utsagn. Det er ventet at den belgiske sisteskansen signeringer i løpet av de neste 24 timene, og han vil koste Newcastle rundt 4,5 millioner pund.

Enkelte vil stille spørsmål ved signeringen, ettersom Newcastle har meget god dekning på keeperplassen. Det er derfor ventet at talentfulle Woodman atter lånes ut, samt at Krul sannsynligvis er på vei ut døren. Sistnevnte har den siste tiden vært sterkt linket til Everton, som er på utkikk etter ny førstekeeper og som har hentet den nederlandske treneren Ronald Koeman. I tillegg er det usikkerhet rundt hvor lenge Elliot blir på sidelinjen, og hvor mange kamper han kommer til å miste av sesongstarten.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

 

You must be logged in to post a comment Login