Newcastle har kontaktet Forren

Oppdatert: 02. July 2016

Nordmannen kan havne i England for andre gang.

Vegard Forren kan havne i England for andre gang i karrieren. Det opplyser sikre kilder til Toon Army Norway. Fra tidligere er det kjent at Forren, som har kontrakt med Molde ut sesongen, skal være interessert i å prøve lykken i utlandet igjen. Nå har Newcastle tatt kontakt med midtstopperen for å prøve å sikre seg hans signatur.

Forrige utenlandsopphold endte kortvarig i Southampton våren 2013, der Forrens suksess uteble og han ble stående uten kamper i Premier League. Han returnerte til de blåkledde i Møre og Romsdal sommeren etter.

Hør også: Toon Army Norway har tidligere spilt inn podcast med klubbens eneste nordmann gjennom tidene – Ronny Johnsen

Forren, som startet sin karriere på Kyrksæterøra for KIL/Hemne, har ifølge flere norske medier opplevd interesse fra flere hold tidligere i år. Det skal også være tilfellet nå. Både tyske og tyrkiske storklubber skal ha vært på banen, uten at spilleren selv har ønsket å kommentere noe konkret.

28-åringen sa likevel følgende etter å ha blitt linket til tyrkiske Besiktas: Jeg har vært åpen og ærlig om at jeg ønsker meg ut hvis det rette tilbudet dukker opp. I første omgang må jeg prestere godt nok for Molde. Og gjør jeg det, får vi vente og se om jeg får sjansen.

Les også: Benitez om nyanskaffelsene

28-åringen, som også står med en rekke kamper for det norske landslaget, blomstret under Solskjærs ledelse i Molde, da Manchester United-legenden ledet laget i sin første periode. Han står foreløpig med 195 seriekamper for de blåkleddes a-lag. Men TAN forstår på flere kilder at Forren nå skal være på jakt etter nye utfordringer før det er for sent i karrieren.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login