Benitez om nyanskaffelsene

Oppdatert: 01. July 2016

Benitez forklarer her tankegangen bak kjøpene av Sels, Ritchie og Gayle.

Tre bekreftede overganger innen 1.juli er ikke dagligdags for Newcastle sin fanskare, men ankomsten av Rafael Benitez tyder på at det er nye tider i nordøst. Ved å plassere makten hos manageren når nye spillere skal hentes inn har man sikret seg gjennomføringskraft og at man har en god plan for bruk av spilleren.  I denne artikkelen forklarer Rafael Benitez tankegangen bak kjøpene av Matz Sels, Dwight Gale og Matt Ritchie

Les også: Dette er Matz Sels – Dette er Dwight Gayle – Dette er Matt Ritchie

Sels

Derfor hentet man Matz Sels

Vi besluttet å hente inn Sels da vi har hatt problemer hos våre keepere. Krul og Elliot ble satt ut store deler av forrige sesong grunnet skade noe som forårsaket oss problemer, selv om Darlow steppet inn og gjorde det bra. Du har alltid behov for en ekstra målvakt. Den unge lovende keeperen Freddie Woodman er forventet at blir sendt ut på lån til en klubb i League One/Two kommende sesong får verdifull erfaring.

Med å hente inn Matz Sels får vi inn en målvakt med kvalitet og erfaring fra det høyeste nivået i Champions League. Han vil styrke konkurransen, noe som er gunstig – vi har to måneder til starten av sesongen og kunne ikke gå til sesongstart med bare en friskmeldt målvakt.

Gayle

Derfor hentet man Dwight Gayle

Alle snakket om at vi trengte å få inn en spiss som kjente engelsk fotball. Gayle er god på å posisjonere seg riktig og er en god avslutter. Tanken bak var å forbedre bredden og konkurransen i angrepet. Han er en spiller som vil imponere. Hvis han fornøyd, trener godt og finner seg godt til rette kan han levere mange mål for oss.

Newcastle United Unveil New Signing Matt Ritchie

Derfor hentet man Matt Ritchie

Å finne kantspillere som har teknikk, fart og som jobber hardt er ikke enkelt å finne – i Matt Ritchie har vi funnet en slik spiller som oppfyller alle kriteriene. Når vi fant ut at Andros Townsend kom til å forlate klubben jobbet vi hardt for å få denne overgangen i boks. Han gir oss alternativer og har god kjennskap og erfaring fra dette nivået.

 

Spillerne returnerte til trening i dag 1.juli

Sommeren har vært kort ettersom vi har vært travle på overgangsmarkedet, samt endringer vi har gjort ved klubbens treningsanlegg. Spillerne har nytt ferien og kommer tilbake med fulladede batterier (med unntak av Sissoko som fortsatt representerer Frankrike i EM). Jeg har møtt flere av spillerne og de har uttrykt seg positivt om endringene som er gjort ved klubbens treningsanlegg Benton. Vi har oppgradert garderobene, kontorene, dusjene – alt er renovert og fått mer farge. Forhåpentligvis vil spillerne finne seg godt til rette og kunne konsentrere seg om det viktigste – å spille god fotball.

 

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login