Neste franskmann ut?

Oppdatert: 20. February 2014

Debuchy vurderer å forlate Newcastle, og flere storklubber skal være interesserte i franskmannen.

Mathieu Debuchy har skal ha nektet å forlenge sin kontrakt og framtid i Newcastle etter at både Paris St Germain og Bayern München har vist interesse for høyrebacken.

Debuchy skal være lite interessert i å forlenge sin framtid i Newcastle. Bayern Munchen og PSG skal begge være interesserte i franskmannen, og det spekuleres i om en gjenforening med Cabaye ligger i luften.

Etter å ha vist god form i store deler av årets sesong, dukket det allerede da bestevennen Cabaye ble solgt til PSG opp rykter om at Debuchy, som er nær venn av Cabaye, kunne være neste spiller ut. Og med den franske storklubben bankende på døra sammen med tittelforsvareren i Champions League, skal det holde hardt å beholde franskmannen som kom fra Lille i januar i fjor.

28 år gamle Debuchy sier til franske medier at han nekter å å utelukke en overgang, og understreker at PSG og hjemlandet er fristende.

PSG? Jeg er her i Newcastle til slutten av sesongen. Etter det vet jeg ikke.

Backen sier han har snakket med Cabaye om livet i den franske hovedstaden, og er lei seg for at midtbanespilleren forsvant tilbake til hjemlandet. Likevel unner han Cabaye suksessen.

– Det var trist for oss, men jeg er glad for at han har funnet seg til rette i en stor klubb. Han er veldig fornøyd der, sier Debuchy i et intervju.

 

You must be logged in to post a comment Login