Utestenger avis etter Pardew-sak

Oppdatert: 18. February 2014

Sunday Express hevdet Pardew må vinne neste kamp for ikke å få sparken. Nå er avisen utestengt fra Newcastle.

Newcastle United har støttet Alan Pardew i saken, etter at avisen publiserte artikkelen. Sunday Express viet blant annet hele forsiden av søndagens avis til påstandene om Pardews snarlige exit om ikke resultatene snur mot Aston Villa. Klubben hevder naturligvis at påstandene er oppspinn. Nå har klubben reagert med å forby avisa tilgang til Newcastle, og er

Dette oppslaget i Sunday Express ble for mye for Newcastle. Nå er avisen utestengt fra klubben.

også klar på hvorfor avisen må ha gjort som den har.

Artikkelen var helt usann, og vi kan bare anta at den ble publisert av kommersielle grunner, eller som et forsøk på å uroe og skape opprør.

I en uttalelse fra klubben skriver Newcastle også at artikkelen skapte rykteflom i andre medier og i sosiale medier.

– Klubben mener det er nødvendig å svare på artikkelen publisert i avisen Sunday Express, med overskriften “Pardew’s One Game From Sack – Beat Villa or it’s the Bullet”, der det ble hevdet at historien er “eksklusiv” for avisen. Artikkelen ble skrevet av John Richardson, skriver klubben, og fortsetter:

Vi anser det som svært dårlig praksis for en avis å publisere en slik artikkel uten først å få kommentar eller avklaring fra klubben. Å publisere en artikkel på denne måten gir journalistyrket et dårlig navn. Journalister og aviser som skriver slike helt unøyaktige historier bør være klar over at det vil bli konsekvenser som følge av handlingene.

Som en direkte konsekvens har Newcastle sagt at klubben ikke vil godta falske, misvisende eller provoserende artikler som den det snakkes om, og vil iverksette nødvendige tiltak ved behov.

– For å oppnå dette, kan Newcastle United bekrefte at Sunday Express er utestengt med øyeblikkelig virkning, skriver klubben på sine hjemmesider.

 

You must be logged in to post a comment Login