Nå selger vi kampbilletter!

Oppdatert: 04. October 2013

Toon Army Norway har i samarbeid med Ving den glede av å tilby våre medlemmer kampbilletter.

Pris for billett og 2 overnattinger er fra 1695 per pers for to personer i dobbeltrom.
Det er også åpnet for påmelding til fellesturen til kampen mot Sunderland hvor vi har en plassbegrensning på 40 medlemmer. Her er det kun lagt opp til 3 netters overnatting, da det vil være et større opplegg rundt kampen. Toon Army har inngått samarbeidsavtale med reisearrangøren Ving om turer til alle hjemmekampene på St. James’ Park. Ving er en del av The Thomas Cook Group, som er Official Travel Partner til Newcastle United. Det betyr at alle kampbillettene som inngår i Vings pakker kommer direkte fra klubben og er 100% offisielle. Ikke noen uoffisielle mellomledd med den risiko det kan innebære.

Her er litt praktisk informasjon om vårt nye medlemstilbud:

Hvilke pakker tilbyr Ving?
Ving tilbyr pakker som inkluderer 2 eller 3 netter på hotell midt i sentrum av Newcastle. En god «English Breakfast» inngår i tillegg til kampbillett. Vil man ha flere netter på hotellet, kan det ordnes på forespørsel.

Hvor sitter man på St. James’ Park?
Ving har plasser på Sir John Hall Stand. Midt bak det ene målet. Det er god plassering. Får vi sitte ved siden av hverandre på kampen ? Ettersom Ving og søsterselskapet Thomas Cook Sport disponerer faste plasser på St. James’ Park vil man alltid få sitte sammen. Ving garanterer at barn ifølge med voksne aldri blir splittet. Man får da alltid billetter helt ved siden av hverandre. Er man opp til 6-8 personer på samme bestilling vil man også få sitte ved siden av hverandre. Eneste er om man reiser eksempelvis en gruppe på 8 eller flere. Da vil man ikke garantert få helt ved siden av hverandre, men allikevel samlet.

Hvor får vi utlevert kampbillettene?
Man henter ut kampbillettene sine direkte fra Box Office på St. James’ Park i timene før avspark. Dette skjer med fremvisning av Vings reisedokument og ID. Altså på den sikreste måten.

Hvilke hoteller tilbyr Ving?
Ving har valgt ut 2 hoteller som begge ligger sentralt i Newcastle. Premier Inn Newcastle Central er rimeligste alternativ. Godt 3 stjerners hotell. Indigo Hotel, er et av de nyeste hotellene i Newcastle. Dette er Vings hotell for de som vil opp i 4 stjerners standard.

Kan jeg bestille flybilletter hos Ving?
Ja, det er mulig. Men flybillettene er ikke en del av fotballpakken og vil rent avtalemessig bli ansett som en separat bestilling.

Hva skjer når kamper flyttes?
Ving tilbyr det som trolig er markedets beste betingelser for fotballreiser. Dersom en kamp flyttes mindre enn 36 timer (eksempelvis fra lørdag til søndag) vil Ving endre hotelloppholdet om ønskelig. Beholder du samme antall netter er det ingen gebyr for å endre. Legger du til flere netter, som en følge av endringen, betaler du den ekstra natt pris som Ving tilbyr. Dersom en kamp flyttes mer enn 36 timer og du ikke har mulighet for å reise, vil du få igjen alle pengene for hotellet og kampbillettene.

Hvordan bestiller jeg?
Enklest bestiller du online på www.ving.no/newcastle Direkte etter bestilling får du en reisebekreftelse per epost. Her står betalingsvilkår og relevant informasjon. Reisedokument får du tilsendt per epost 2 uker før avreise. Du kan også bestille per epost til flex@ving.no eller du kan ringe Ving på 23 15 58 50.

Husk at tilbudet er eksklusivt for medlemmer av TAN. Etter at du har bestilt vil navnet bli sjekket opp mot våre medlemslister før bestillingen blir godkjent. Om man reiser flere sammen, må alle være medlemmer for å benytte seg av tilbudet. Det holder altså ikke at en er medlem og bestiller for seg selv og andre som ikke er det.Fortsatt ikke medlem? Meld deg inn på www.newutd.no.

Se ellers «Viktig å vite» på www.ving.no/newcastle

You must be logged in to post a comment Login