TAN åpner for billettsalg

Oppdatert: 03. October 2013

Fra og med fredag 4. oktober kan våre medlemmer bestille billetter til Newcastles hjemmekamper.

Vi i Toon Army Norway har hatt en travel høst med fokus på å gi våre medlemmer et best mulig tilbud. Vi er derfor glade for å kunne slippe nyheten om at vi fredag 4. oktober sammen med vår samarbeidspartner åpner for billettsalg til Newcastles hjemmekamper. Salget vil være eksklusivt for våre medlemmer.

I tillegg til salget vil vi også annonsere sesongens medlemstur – og ikke til hvilken som helst kamp. 40 billetter er sikret til februar, når Sunderland gjester St. James’ Park! Disse vil legges ut i en pakke med billett, hotell og omvisning med lunsj på stadion. Mer informasjon kommer i morgen og bestillingen vil være nettbasert (så ikke send oss mail, for det vil ikke gjelde som bestilling).

Meld deg inn i dag via http://newutd.no/supporterklubben/bli-medlem/ og sikre deg sesongens store opplevelse når billettene legges ut i morgen. For innmelding via paypal, gå til hovedsiden www.newutd.no og benytt deg av boksen øverst på siden. Link til billetter og medlemstur legges ut på facebook og nettsiden så fort det er åpnet for bestilling.

HOWAY THE LADS!

You must be logged in to post a comment Login