Morecambe (b)

Oppdatert: 28. August 2013

Sesongens tredje obligatoriske kamp går av stabelen på Globe Arena i kveld når Newcastle gjester League Two-laget Morecambe til dyst i Capital One-cupens 2. runde.

Newcastle har hatt en svak start på sesongen og står med ett poeng og ingen nettkjenninger. Et ydmykende bortetap for City ble ikke revansjert forrige helg, da West Ham klarte å holde 0-0 uten særlig til problemer mot et tamt Pardew-mannskap.

I dag venter imidlertid lettere motstand for Newcastle. Morecambe, som ligger på 19. plass på tabellen på Englands fjerde høyeste nivå, er laget som vil stå på motsatt banehalvdel. The Shrimps, som laget kalles, endte på 16. plass i samme divisjon i fjor.

En kjapp titt på rekenes stall viser at Newcastle bør ha lite å frykte, men det er vitkig at Pardews menn ikke tar lett på oppgaven. Det er over 50 år siden forrige pokal, og Newcastle har så absolutt ingen vane for å gjøre det godt i cupene. I fjor ble det exit mot Manchester United i 3. runde i samme turnering, mens Brighton ble for sterke i FA-cupen litt senere i sesongen.

Gutierrez, Ryan Taylor og Haidara er skadde, mens Steven Taylor soner karantene. Dette blir stopperens andre kamp av tre idømte kamper uten å spille. Loic Remy er snart klar igjen, men må vente til Fulham-kampen til helga for å muligens få seg noen minutter som innbytter.

Siden at mange reserver har blitt lånt ut før sesongen, og med tanke på Newcastles dårlige sesongstart, ligger det i korta at Pardew velger å stille med et sterkt lag i kveld.

Kampen starter klokken 20:45 og vises direkte på TV2 Premium.

Diskuter oppgjøret i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login