Monaco-spiller på radaren

Oppdatert: 22. January 2019

Ifølge den troverdige italienske journalisten Gianluca Di Marzio, har Newcastle rettet søkelyset mot 23 år gamle Antonio Barreca.

Barreca er et Torino-produkt, og ankom Monaco så sent som i sommer. Den franske storheten har imidlertid hatt en skrekkelig sesong. Sesongen har også vært tøff for den italienske venstrebacken, hvor mulighetene i startelleveren har vært få. Barreca har ikke spilt en eneste ligakamp siden slutten av oktober i fjor.

Italieneren har ni kamper for Monaco denne sesongen, hvorav syv av disse har vært i ligaen. Det er usikkert hvorvidt det nå faktisk jobbes med å bringe over venstrebacken til Tyneside, eller om han bare er ett av flere navn som Newcastle vurderer å signere. Det er også usikkert om The Magpies ønsker seg en permanent overgang eller bare et lån av spilleren. Sent tirsdag kveld bekrefter svært troverdige Simon Jones (Daily Mail) at Newcastle er i samtaler med Monaco om en overgang for 23-åringen.

En annen venstreback som Newcastle har vært sterkt linket til lengre tid, men også i dette overgangsvinduet, er 19 år gamle Stanley Nsoki, som holder til i PSG. Interessen i franskmannen har blitt bekreftet av flere troverdige journalister i England.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login