Troverdige kilder: Mulige overganger

Oppdatert: 28. November 2018

Det er kun en knapp måned igjen før overgangsvinduet åpner. Her serverer vi dere det som rører seg. Selvsagt fra troverdie kilder.

Svært troverdig dekning
The Daily Mail melder at Newcastle skal møte representanter fra den amerikanske klubben Atlanta United denne uken. Agendaen skal være samtaler om en mulig overgang for stjernespilleren Miguel Almiron (24). Newcastle skal ha vært interessert i den offensive midtbanespilleren i drøyt 1,5 år, ifølge The Chronicle.

Interessen i paraguayaneren er genuin, og Benitez skal ifølge The Sun være «desperat» med tanke på å sikre seg 24-åringens signatur. Tidligere denne sesongen meldte den troverdige The Sun-journalisten Alan Nixon at Almiron står høyt på listen til Benitez. Nixon var han som først meldte om Benitez sin interesse i Federico Fernandez i sommer. Dagens rapport fra The Daily Mail er levert av Simon Jones, som har mye innsikt på overgangsfronten hva gjelder Newcastle. Jones var tilsynelatende først til å melde om interessen i Yoshinori Muto og Fabian Schar, samt om bytteavtalen for Salomon Rondon og Dwight Gayle, i sommer. En annen troverdig journalist, Ed Aarons, meldte også i sommeren om Newcastles interesse i Almiron.

Ifølge The Daily Mail er også Tottenham, West Ham og Arsenal interessert i Almiron. Men Newcastle forsøker altså å komme de andre klubbene i forkjøpet. Benitez skal ifølge rapporten være overbevist om at 24-åringen raskt kan tilpasse seg spill i Premier League.

I 2018 har Almiron levert 13 scoringer og like mange målgivende på 36 kamper. De fleste av kampene har han opptrådt i en offensiv, sentral rolle på midtbanen. Spilleren er likevel komfortabel med å spille på vingen, noe han også har gjort i enkelte kamper denne sesongen. Miguel Almiron har totalt 13 kamper for Paraguays A-landslag.

Sent onsdag publiserte også The Chronicle en artikkel som bekrefer det The Daily Mail har meldt. Ifølge The Chronicle har Newcastle vært til stede på ni kamper denne sesongen for å studere den kreative midtbanespilleren.

Gyllen mulighet?
Ifølge The Chronicle ønsker Leeds United å sikre seg signaturen til Freddie Woodman når overgangsvinduet åpner. Den gamle storheten skal allerede ha kontaktet Newcastle med tanke på en overgang i januar. Det er sisteskanse-trøbbel i klubben som for øyeblikket ligger på andreplass i Championship. Om Woodman ankommer klubben i januar, er sjansene derfor store for at han blir Marco Bielsas førstevalg. The Chronicle har tidligere meldt at keeperen ønsker seg en overgang i januar for å tilegne seg mer erfaring. Newcastle ønsker ikke å selge Woodman, men rapporten nevner ikke hvilken avtale Leeds primært er ute etter.

Ny retur til Italia?
Gazetta dello Sport melder at Genoa har Achraf Lazaar i kikkerten. Ifølge rapporten skal klubben ønske seg venstrebacken på lån i januar. Ikke overraskende skal Newcastle være mer enn villige til å la floppen forlate Tyneside – selv om bare på midlertidig basis.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login