Mitrovic sin favorittklubb: “Newcastle!” (video)

Oppdatert: 28. July 2015

I et intervju fra 2013 blir Aleksandar Mitrovic spurt om hvem som var hans favorittklubb, og svaret kan tyde på at den unge serberen lenge har ønsket seg til St. James’ Park. 

Det forventes at Mitrovic kan få spilletid i helgens treningskamp mot Borussia Monchengladbach, som spilles klokken 16:00 norsk tid på St. James’ Park, etter at arbeidstillatelsen hans nå skal være i orden. Han blir altså ikke å se på banen i kveldens kamp mot York. TAN har tidligere gitt dere alt du trenger å vite om vår nye spiss, og dere over gjennomsnittet interesserte kan ha fått med dere at Mitrovic lenge har hatt følelse for Newcastle United – spesielt har han uttalt at Alan Shearer er blant hans favorittspillere. 

Klippet under er fra 2013 da han blir intervjuet av sin gamle lagkamerat Lazar Markovic (Liverpool) i et intervju lagt ut av deres tidligere klubb Partizan. TAN tar det for gitt at våre medlemmer ikke alle er like stødig i serbisk, men etter rundt 40 sekunder ut i klippet kan man høres Markovic spørre “Koji klub najvise volite?” – oversatt til “Hva er din favorittklubb?”. Svaret kan man høre selv. 

For en uke siden ble han også intervjuet av Newcastle da han endelig ble klar for favorittklubben sin.

You must be logged in to post a comment Login