Mbemba snart klar, og en overraskelse på vei?

Oppdatert: 22. July 2015

Det er et ukjent snev av optimisme fra Tyneside etter at Newcastle så langt har hentet Wijnaldum og Mitrovic, og nå skal den kongolesiske stopperen Mbemba være klar. Men det ser ikke ut til at kjøpefesten har stoppet der..

Mbemba skal være så godt som klar for £8,5 millioner, i følge spilleren selv som entusiastisk uttaler seg om drømmen om å spille i Premier League. Han synes også det er kult at Mitrovic, som han naturlig nok kjenner fra Anderlecht, også skal til samme klubb. Newcastle skal ha kjempet om stopperen sammen med tyske Borussia Monchengladbach og storlaget Atletico Madrid, men Lee Charnley skal ha vært den eneste som har kommet til enighet med Anderlecht. Det forventes altså at Chancel Mbemba blir klar de nærmeste dagene, og TAN kommer selvfølgelig tilbake med mer om spilleren som har 8 søsken og kommer fra fattige kår i sentral-Afrika.

Newcastle-laget tapte i natt 3-4 mot Portland Timbers, men måtte rokkere på laget hvor blant annet Aarons og Birgimana spilte backer. Høydepunktet var 2 kjappe mål av Aarons (hvor ene var et nydelig brassespark). og alle håper nok på en skadefri sesong for den unge venstrekanten som viser at han kan bli en viktig brikke for McClaren og alle Fantasy-managere der ute (£5 mill!). Vår nye hovedtrener sier han har blitt imponert over ungdommene Aarons og Freddy Woodman.

Steve McClaren snakket om pressen om hans nye spillere, og virket fornøyd med kjøpene så langt i sommer. Samtidig varsler han flere signeringer, og at noen av spillerne de er ute etter nå går “under radaren” hos media og kan komme som en overraskelse på supporterne. Det antydes i hvert fall at flere spillere skal inn i troppen før sesongen starter om 2 og en halv uke. Vi har også blitt sterkt linket til Feyenoords Jean-Paul Boetius de siste dagene.

You must be logged in to post a comment Login