Mitrović har signert

Oppdatert: 21. July 2015

Newcastle har signert sin andre spiller, og har med det sikret seg en kjært etterlengtet goalgetter.

13 millioner pund skal være prisen som får Aleksandar Mitrović til å signere overgangen til Newcastle fra Anderlect. Serberen blir med det klubbens andre signering, etter at Wijnaldum ble presentert forrige uke.

Aleksandar Mitrović sier selv han nå har realisert en guttedrøm, ved å signere for Newcastle. Den høyt rangerte 20-åringen har signert en femårskontrakt, og sier til klubbens offisielle nettside at han elsket å ta på seg den svarte og hvite drakten.

Men klubbenes forhandlinger skal ha tatt tid.

– Det har vært noen lange dager for meg, fordi hver dag har jeg ventet på hva som ville skje mellom klubbene. Men nå er jeg bare glad og kan ikke vente på å få hilse på og trene med spillerne, sier han.

Mitrović forteller at årsaken til at han kom, var at Newcastle virkelig ønsket ham. I tillegg har han vært Newcastle-supporter i årevis.

– Jeg følger med på hva som skjer med Newcastle, og jeg er veldig stolt over å være her. For meg er Newcastle den beste klubben å gjøre fremskritt i, og det skal bli fantastisk å spille her med disse supporterne, sier spissen, som tidligere har sett kamper på St. James’ Park.

– Nå kan jeg ikke vente med å få spille her selv, sier en glad Mitrović.

 

You must be logged in to post a comment Login