Milevis unna førstelaget

Oppdatert: 11. April 2015

Fecundo Ferreyra har vært et spørsmålstegn for supporterne. Denne uken nektet spissen å spille for reservene, fordi han ikke følte seg klar.

Ferreyra ser dermed ikke ut til å være nærmere å spille sin første a-lagskamp for Newcastle. Heller tvert i mot, kan man vel si. Siste nytt om spissen skal være at han nektet å spille i en reservelagskamp fordi han ikke følte seg klar til å spille.

Ni måneder etter at han kom på lån fra Shakhtar Donetsk, er det fortsatt usikker hva som blir Ferreyras skjebne. Men etter all sannsynlighet returnerer han til Shakhtar uten en eneste kamp for Newcastles førstelag. Låneavtalen er nemlig ferdig når sesongen er slutt.

24-åringen undertegnet et sesonglangt lån i juli i fjor, og er tilbake i trening etter en ryggskade. John Carver skal tirsdag ha bedt Ferreyra om å spille tirsdagens u-21-kamp mot Middlesbrough på St. James’ Park, trolig for å se om spissen kunne være aktuell for førstelaget. Svaret kom nok noe overraskende på Carver, som sliter med mangel på spillere som svorer mål – den argentinske spissen følte seg nemlig ikke var klar til å spille.

På spørsmål om Ferreyra er nær et comeback, sier Carver følgende:

– Vi spurte ham om å spille i en reservelagskamp tirsdag kveld mot Middlesbrough, og han var ikke klar for det, så nei. Jeg følte at han var klar for det, men du må stole på spilleren. Jeg spurte og han sa han ikke var klar.

Carver håper nå Ferreyra vil være frisk nok til å spille i onsdagens u21-kamp mot Derby County.

– Jeg skal stille det samme spørsmålet for å se om han er klar da, sier Carver.

Alan Pardew sa i sin tid at den tidligere u20-landslagsspilleren trengte tid for å “bygge seg opp” før han kunne få sin Premier League-debut. Og Ferreyra innrømmet forrige måned at skaden kom på et mildt sagt dårlig tidspunkt.

– Jeg har ikke vært heldig nok til å spille på grunn av fysiske problemer. Men jeg jobber for å bli frisk og holde meg her, for jeg ville elsket å bo og spille her, sier spissen.

You must be logged in to post a comment Login