Forbereder massiv boikott

Oppdatert: 15. April 2015

Sinnene står i kok før kampen mot Tottenham. Supportere som har hatt sesongkort i flere tiår maner til kamp mot Mike Ashley.

De fleste som følger med Newcastle har fått med seg hva som er i ferd med å skje før søndagens kamp mot Tottenham. En massiv boikott er i ferd med å trappes opp, og rekrutteringen av deltakere er i full gang.

Lørdag dukket en video opp på YouTube, som viser flere av supporterne som har fulgt Newcastle i tykt og tynt i flere tiår.

Se videoen nederst i saken

En av dem er Dennis Baldwin, som så sin første kamp på St. James’ Park på 60-tallet, og har hatt sesongkort siden 80-tallet.

– Jeg boikotter kampen på grunn av måten klubben styres på, sier Baldwin, og hevder ledelsen er gjennomsyret av løgner.

Wonga får også hard medfart i videoen. En av supporterne nekter å bruke en drakt med Wonga-logoen på.

Baldwins sønn, Dennis Baldwin jr., har hatt sesongkort siden han var seks år. I videoen sier han at nå er det nok, og han boikotter kampen mot Spurs og resten av sesongen, så lenge Carver styrer laget.

– Hvis han var en virkelig supporter, så ville han bare forlatt klubben, sier Baldwin.

I sosiale medier hagler det med meldinger og oppfordringer om å delta i boikotten, med #boycottspurs. Usikkerheten er fremdeles stor rundt hvor mange som faktisk vil delta i aksjonen mot den tv-sendte kampen. Vi i TAN følger utviklingen tett, og oppdaterer deg om situasjonen både før og etter kampen.

You must be logged in to post a comment Login