Mike Ashley kommer på kamp!

Oppdatert: 24. May 2015

Sent lørdags kveld begynte det å svirre små nyheter om at Mike Ashley har planer om å møte opp for sesongens siste kamp. 

Mike Ashley har altså planer om å møte opp på det som er klubbens viktigste kamp på 6 år, kampen om overlevelse. Newcastle møter West-Ham hjemme på St. James’ Park i Premier Leagues siste serierunde. Og det hele er forholdsvis enkelt, Hull må slå Manchester United for å ha en mulighet til å spille i PL neste år. Og skjer det, er Newcastle nødt til å beseire West-Ham, da målforskjellen taler i Hulls favør. Men med Newcastles form i det siste, kan dette bli mer spennende enn det burde har vært.

Og eier Mike Ahley er nok redd for at det skal gå galt. Skulle Newcastle rykke ned, vil det være en katastrofe. Spesielt for klubben, men også for Ashley. Økonomien begynner å se bra ut, og det er jo som kjent det eneste som er i fokus. Et nedrykk vil koste klubben, og da selvsagt også eieren, dyrt. Håpet er vel at hans tilstedeværelse vil slå positivt ut hos spillerne, og Carver.

Men det er ikke bare-bare for Mike Ashley å møte opp på hjemmekamp. Langvarig stor misnøye blant fansen, som også har resultert i forskjellige protester, gjør at en opptreden av eieren kan slå negativt ut. Fansen har planlagt en “sit-in” protest etter kampen søndag. Det vil i praksis si at under kampen skal fansen gjøre sitt for å støtte spillerne, og heie dem frem til de nødvendige tre poengene, men etter kampen vil de sitte igjen og markere sin avsky mot hvordan klubben drives.
Spørsmålet som stiller seg er da; hvor stort fokus vil Mike Ashley få hvis han møter opp? Vil fansen kunne styre seg, og kun ta protestene etter kampen, eller vil de snu seg mot eieren og spillerne hvis West-Ham scorer først?

Svaret får vi mellom 16:00 og 18:00 i morgen, kampen sendes på TV2 Sport Premium 2!

Howay the lads!

 

You must be logged in to post a comment Login