McClaren skal være førstevalget

Oppdatert: 04. June 2015

Flere medier melder i dag at det er kontraktløse Steve McClaren som skal ta over som hovedtrener, etter at klubben har jaktet i et halvt år på en erstatter for Alan Pardew.

Manageren skal angivelig bli tilbudt en kontrakt med Newcastle når han returnerer fra ferie, og det meldes om at trenersituasjonen dermed skal bli avklart i løpet av neste uke. Han skal dermed være mannen som forhåpentligvis leder NUFC inn i en ny suksessfull periode, og han skal bli en del av jakten på nye spillere som kan forsterke stallen som i år kjempet mot nedrykk.

Hovedsaklig skal Charnley & Carr være ute etter en spiss og en stopper, men det meldes også om at betraktelig flere spillere skal inn stadionportene på St. James’ Park. Trenerapparatet skal også få fortsette, hvis Carver, Stone, Woodman og Beardsley ønsker dette. Flere av disse har kontrakter i 5 år til, og skal derfor være planlagt med videre, selv om det kanskje kan spekuleres i at Carver vil være skuffet over at han ikke får prøve seg videre med hovedansvaret. I tillegg skal keepertrener Woodman være ønsket av Crystal Pardew, i så fall kan det være at Eric Steele (Geordie og keepertrener i Derby) blir erstatteren.

Tidligere spiller Lee Clark, som også har vært manager for Birmingham, Blackpool og Huddersfield, skal også være aktuell for en trenerrolle på Tyneside – noe han har gjort før for ungdomslagene som blant annet Tim Krul og Andy Carroll spilte for.

Ryktene rundt andre trenere begynner å bli avkreftet nå, det sies at Patrick Vieira ble uaktuell da han skjønte hvor lite makt han hadde, og mye skal til nå om ikke Steve McClaren blir den neste hovedtreneren til Newcastle United.

 

You must be logged in to post a comment Login