McClaren ønsker seg QPR-duo

Oppdatert: 11. June 2015

Nettstedet ChronicleLive og en rekke andre britiske medier melder at Steve McClaren ønsker å hente Charlie Austin og Steve Black til Newcastle.

Den ferske Newcastle-sjefen håper at ansettelsen av sportspsykolog og –motivator Steve Black vil være en gunstig faktor i kampen om Austins signatur. Black har vært en del av QPRs trenerteam de siste 18 månedene, men klubben meldte i går på sin offisielle hjemmeside at Black nå har forlatt klubben. Årsaken skal være at kontrakten hans med London-laget har utløpt. Det virker sannsynlig at sportspsykologen snart blir en del av trenerteamet til McClaren. Det må legges til at Steve Black hadde en rolle på Newcastle-laget under Kevin Keegan på 90-tallet. Ifølge Blacks egen hjemmeside, skal Keegan tidligere ha erklært ham som «the best one-to-one coach in the world». Med andre ord lover denne forventede ansettelsen godt!

Vi har lenge vært linket til Austin, som scoret imponerende 18 mål på 35 Premier League-kamper denne sesongen. ChronicleLive skriver at målkåte Austin ønsker å slutte seg til Newcastle. Det skrives at Newcastles er i samtaler med QPR, men et konkret bud skal ikke være forelagt enda. Det er ventet at Newcastle må punge ut minst 10 millionær pund for å sikre seg 25-åringens tjenester. Den engelske landslagsspissen skal allerede ha forhørt seg med tidligere lagkamerat Joey Barton om klubben.

Det er ikke bare McClaren som ønsker seg QPR-spissen til Tyneside. Tidligere denne uken skrev Austin på sin Twitter-konto følgende: «260 Premier League-mål. Ingen tar igjen Alan Shearer». Den tidligere Newcastle-helten twitret tilbake: «Hvorfor kommer du ikke opp hit og prøver?! #9».

TAN krysser fingrene for at Austin aksepterer utfordringen!

You must be logged in to post a comment Login