Mbwia nå Roma sin eiendom

Oppdatert: 27. January 2015

Mapou Yanga-Mbwia har nå gjort overgangen til Roma permanent, etter å ha vært på lån fra Newcastle siden september.

Overgangen skal blitt klar etter at Roma møtte en klausul i låneavtalen som gjorde at de kunne signere franskmannen på permanent basis. Det sies at overgangen skal koste Roma rundt 45 millioner kroner på toppen av de ca 10 millionene som de betalte for selve låneoppholdet.

25-åringen kom til Newcastle fra Montpellier for to år siden, som en av mange franskmenn i det januarvinduet, og fikk totalt 37 kamper i Premier League og 6 kamper i Europe under Pardew sin ledelse. Newcastle skal ha betalt omtrent 85 millioner kroner for å lokke han fra Montpellier.

Stopperen ble sett på som et stort talent da han ankom St. James’ Park, men greide helt aldri å overbevise ledelsen om at han var god nok. Han blir nok best husket fra et (diskutabelt!) rødt kort han fikk mot Liverpool i en 2-2 kamp i fjorårssesongen.

En kamp hvor Paul Dummett scoret sitt første mål for Newcastle. Er han vår nye stopperkjempe? Med Paul, Coloccini, Williamson og Steven Taylor som våre alternativer på stopperplassene så mener mange at en, eller kanskje to, nye stoppere må inn snarest.

Diskuter gjerne i forumet vårt!

 

You must be logged in to post a comment Login