John Carver ansatt ut sesongen

Oppdatert: 27. January 2015

Newcastle United skrev i kveld på sine nettsider at John Carver tar over laget helt frem til sesongslutt.

 

Managing director, Lee Charnley sa til hjemmesiden: “I starten av denne prosessen var det mitt ønske og intensjon å ansette en person i rollen som “head coach”, som hadde mulighet til å starte umiddelbart.
Etter å ha utforsket mulighetene våre på dette tidspunktet, tok vi avgjørelsen om å utsette ansettelsen av en permanent “head coach” til etter sesongen.

Denne ansettelsen skal være en langsiktig avgjørelse, som vil spille en stor rolle i utformingen av utviklingen Newcastle United skal ha på banen, og det er derfor viktig for oss  at vi får tak i den riktige personen.

John har en lang historie sammen med klubben, og har styrets fulle støtte. Vår målsetning om minimum topp-10-plassering er uforandret, og vi har troen på at John, sammen med resten av støtteapparatet, leverer til våre forventninger.

Om ansettelsen, sa John Carver: “Dette er en stor dag for meg.”
“Jeg har jobbet med, og lært fra, den beste manageren denne klubben har hatt i Sir Bobby Robson. Jeg vet hva denne klubben betyr for byen og innbyggerne i den. Jeg har stor tro på spillerne mine, og gjengen jeg har med meg.”
“Jeg er sikker på at vi kan levere spennende, suksessrik fotball, og ser fremover med glede på min rolle som “head coach” for denne flotte fotballklubben.”

 
Diskusjonen om ansettelsen pågår for fullt på forumet. Si din mening her.

You must be logged in to post a comment Login