Massiv svikt i billettsalget

Oppdatert: 29. June 2015

Boikotten mot Mike Ashley fortsetter tilsynelatende også kommende sesong. Det kan bli kostbart for eieren.

Det er Newcastle-bladet The Mag som melder om enorm svikt i salget av sesongbilletter for 2015/16-sesongen. Allerede har salgstallene begynt å lekke. Spenningen knyttet til hvordan ansettelsen av McClaren ville påvirke boikotten, som i fjor blant annet medførte kamper med svært lave tilskuertall, er stor. Og så langt ser det ikke ut til at eieren har klart å overbevise fansen om at en satsing er på gang.

Les også: Forbereder massiv boikott

I et håp om å få folk til å fornye sesongkortet sitt, har Ashley allerede flyttet fristen for å betale billetten to ganger. Først fra mars til mai, og så til slutt til 19. juni. Og Ashley håpet nok at hans lenge etterspurte intervju med media i forbindelse med sesongens siste kamp mot West Ham, med lovord om signeringer og trofeer, skulle få en annen innvirkning på salget enn det han nå har fått sett.

Se video av intervjuet nederst i saken

Så langt står nærmere 7000 av sesongkort-plassene tomme, deriblant over 1800 på Gallowgate. Det tilsvarer nesten 30 prosent av setene satt av til sesongkort.

Det er forventet at store signeringer må skje for at man skal fylle noe i nærheten av kapasiteten på St. James’ Park kommende sesong. Og det økonomiske tapet for Ashley vil være langt større enn prisen for et par store signeringer, hvis det sviktende salget forblir et faktum.

You must be logged in to post a comment Login