Marca: Barcelona-spiss til Newcastle

Oppdatert: 14. May 2015

Den spanske avisen Marca melder i dag at La Masia-produktet Sandro Ramirez skal tilbringe et år på lån i Nordøst-England.

19-åringens agent Gines Carvajal har hele denne uken hatt kontakt med klubben, og etter det newutd.no erfarer, skal avtalen allerede være i boks.

Ramirez har 12 kamper som innbytter for Barcelonas A-lag denne sesongen. I de kampene har han scoret 4 mål, inkludert et mål i Champions League mot de nederlandske mesterne Ajax. I likhet med Ayoze Perez, kommer også Ramirez fra Kanariøyene utenfor den spanske kyst. Han har vært en del av Barcelonas ungdomssatstning siden han var 14 år gammel.

Håpet for begge de involverte klubbene, er nok en slags reprise av suksessen Gerard Deulofeu hadde i sitt utlån fra Barcelona til Everton forrige sesong.

Det er i ingen tvil om at Newcastles stall trenger en kraftig overhaling, og Mike Ashley har tidligere sett verdi i lån av spillere som foreksempel Loic Remy. Uansett må vi nok regne med avtalen avhenger av hvilken divisjon de sort-hvite spiller i neste år.

You must be logged in to post a comment Login