– Henter spiss fra Anderlecht

Oppdatert: 05. May 2015

Britiske The Mirror melder at Mike Ashley har åpnet lommeboken allerede før overgangsvinduet er i gang.

Det er den serbiske spissen Aleksandar Mitrovic som skal være på vei til Newcastle, ifølge The Mirror.

Spissen, som er en av Europas mest ettertraktede på markedet, skal ha en prislapp på 15 millioner pund. 20-åringen har bøttet inn mål denne sesongen, og står totalt med 20 scoringer for Anderlecht i den belgiske ligaen.

Chelsea, Liverpool, Arsenal og Swansea skal alle ha vært interessert i spilleren, men Newcastle skal ha trukket det lengste strået i kampen om spilleren. 

Men til tross enighet om overgangssummen, må Newcastle vente før spilleren trer på seg den svarte og hvite drakten. De personlige kriteriene i kontrakten gjenstår enda. Lønn vil ikke nødvendigvis være et problem, men Mitrovic har ambisjoner om å spille for en Champions League-klubb og uroen Newcastle befinner seg i kan godt jobbe mot dem også i dette tilfellet.

Newcastle har også henvendt seg til Marseille for å sikre seg Florian Thauvin. Den offensiv midtbanespiller skal også være ønsket av Tottenham.

Oppdatering: Anderlecht-manageren Van Holsbeeck har senere benektet at klubbene skal være enige om en overgangssum, som tidligere i dag ble rapportert fra italiensk media og The Mirror. Likevel kan det virke som Newcastle prøver seg på den unge spissen som herjet mot Arsenal og Dortmund i årets Champions League, og Graham Carr skal ha fulgt belgieren over lang tid.

You must be logged in to post a comment Login