Lønnskrav kan stoppe salg

Oppdatert: 26. August 2016

Både Emmanuel Riviere og Yoan Gouffran er på vei ut dørene. Men lønnskravene til franskmennene kan hindre et salg.

Det melder avisen The Chronicle. Ligue 1-klubben Lorient har forsøkt å signere vingen og spissen, ettersom Newcastle er klare til å la begge to gå. En retur hjem til Frankrike virker svært aktuell, men så var det dette med lønn da.

– Dette er spillere det er vanskelig å forhandle med. For samtidig som de sliter med å få spilletid i England, har de høye lønninger som de ønsker å ha med seg videre, sier visepresident i Lorient, Alex Hayes til Le Telegramme.

Newcastle har allerede sendt ut Henri Saivet til St. Etienne og Daryl Janmaat til Watford denne uken, samtidig som DeAndre Yedlin er signert. I tillegg er Krul lånt ut til Ajax og Kevin Mbabu har dratt til Sveits og Young Boys ut sesongen.

Nå kan det altså se ut til at stallen fortynnes enda mer, og at Benitez tar sjansen på å kvitte seg med Gouffran, til tross for at Rolando Aarons er bekreftet ute i åtte uker etter et beinbrudd i tirsdagens cupoppgjør.

VI SER AT DU ER INTERESSERT I NEWCASTLE OG JOBBEN VI GJØR FOR NORSKE SUPPORTERE. HVORFOR IKKE GJØRE SOM 300 ANDRE – MELD DEG INN OG BLI MED PÅ SUPPORTERLAGET? DET VILLE VI SATT PRIS PÅ, OG DA KAN VI FORTSETTE Å TILBY DERE ALT VI GJØR. LES MER OG MELD DEG INN HER!

You must be logged in to post a comment Login