Veteran nærmer seg Newcastle

Oppdatert: 27. August 2016

Newcastle og Ipswich skal ifølge flere troverdige medier ha blitt enige om en overgangssum for den storvokste spissen Daryl Murphy (33).

Ifølge Sky Sports skal klubbene ha kommet til enighet etter at Ipswich-helten selv fremla en overgangssøknad til ledelsen. Naturligvis er altså Murphy utelatt fra dagens Ipswich-kamptropp som følge av dette.

Spilleren har masse erfaring, og har blant annet en fortid i Sunderland-drakten. I tillegg representerer han det irske landslaget. Han var også en del av landslagets EM-tropp i Frankrike. Mannen vil tilføre Newcastle-troppen rutine, duellstyrke og enda sterkere konkurranse på topp. Sannsynligvis er Murphy tiltenkt en lignende rolle i laget som Mitrovic, noe som vil bidra til at serberen forblir på tå hev.

I 2014/15-sesongen hadde Murphy sin mest produktive sesong. Da scoret iren 27 mål på 28 kamper. Ser en bort fra den sesongen, ser en av tilgjengelig statistikk at den høyreiste mannen ikke er en notorisk målscorer. Likevel er det ingen tvil om at veteranen kan finne veien til nettmaskene i Championship.

Flere avtaler i sikte
Overgangsvinduet stenger neste torsdag. Men Benitez ønsker ikke å la noe være opp til tilfeldighetene, og skal være nære med å fullbyrde hele tre overganger i løpet av de nærmeste dagene. Flere medier melder at i tillegg til Murphy, så skal Palermo-backen Achraf Lazaar (24) allerede lørdag formiddag ha gjennomført den medisinske testen. Dermed blir nok Lazaar, og muligens også Murphy, å se blant tilskuerne under kveldens kamp mot Brighton.

En annen spiller som Newcastle angivelig også håper å kapre før overgangsvinduet stenger, er Chelsea-vingen Christian Atsu (24). Flere medier melder at en medisinsk test skal være like rundt hjørnet, men disse ryktene har ikke like sikre kilder. Sky Sport har tidligere denne uken meldt at Newcastle er interessert i å hente ghaneseren på lån ut sesongen.

You must be logged in to post a comment Login