Krul lånes ut

Oppdatert: 24. August 2016

Nederlenderen reiser til Ajax på et sesonglangt utlån.

Bare den offisielle annonseringen fra klubbene gjenstår før vår nederlandske keeper og lengste kontinuitetsbærer på spillersiden (2005) er klar for et sesonglangt lån til den nederlandske storklubben Ajax. Før han signerer utlånsavtalen har Krul signert en forlengelse av sin Newcastle kontrakt, som nå strekker seg ut sesongen 2017/2018.

Krul begynner å nærme seg full trening etter den stygge kneskaden (røket korsbånd) han pådro med det nederlandske langslaget i oktober 2015, og forventes tilbake i kamp i månedsskiftet september/oktober. Stor konkurranse om plass i Newcastle buret fra Matz Sels, Karl Darlow og Rob Elliot (som også snart er tilbake) gjør at Krul velger å gå på utlån til Ajax for å være sikret førstelagsspill etter et langt skadeavbrekk.

Nederlenderen har tidligere i sin Newcastle karriere vært på utlån i Falkirk (Skottland) og Carlisle (lavere divisjoner England) for å få førstelagserfaring, før han for alvor slo igjennom på førstelaget i 2010/2011 sesongen.

Keeperens lån til Ajax kommer som en konsekvens av at deres førstekeeper Jasper Cillessen har meldt overgang til Barcelona, som igjen er trigget av Cladio Bravos overgang til Manchester City.

VI SER AT DU ER INTERESSERT I NEWCASTLE OG JOBBEN VI GJØR FOR NORSKE SUPPORTERE. HVORFOR IKKE GJØRE SOM 300 ANDRE – MELD DEG INN OG BLI MED PÅ SUPPORTERLAGET? DET VILLE VI SATT PRIS PÅ, OG DA KAN VI FORTSETTE Å TILBY DERE ALT VI GJØR. LES MER OG MELD DEG INN HER!

You must be logged in to post a comment Login