Lommeboken må tømmes for Wijnaldum

Oppdatert: 19. July 2016

Nederlenderen forblir Newcastle-spiller med mindre klubber ønsker å svi av voldsomt med penger.

Må ikke selge
Newcastle-manager Rafael Benitez har utallig ganger blitt sitert på at klubben ikke trenger å selge spillere, og at det er han selv som styrer showet bak kulissene. Likevel har ikke spanjolen lagt skjul på at sentrale spillere kan forsvinne om de mottar et bud som gjør at et salg anses å være til klubbens beste.

Newcastle skal angivelig ikke ha noe hastverk med å eventuelt selge stjernespilleren, og skal ifølge The Chronicle bare vurdere bud som ikke er mindre enn bortimot 27 millioner pund. Kommer imidlertid et bud som samsvarer med den prislappen, skriver avisen at Benitez angivelig vil tillate at Wijnaldum vinker adjø til sine lagkamerater. Men i utgangspunktet er han en spiller som Benitez ønsker å bygge laget rundt i Championship.

Ingen bud mottatt
The Chronicle skriver at Newcastle fremdeles har til å gode å motta noe bud på Gini Wijnaldum. Med andre ord er det per nå ikke noe forestående salg av nederlenderen til Liverpool som står på agendaen.

Imidlertid er det mye som tyder på at Newcastle vil motta et bud fra Liverpool i nær fremtid. The Shields Gazette, en annen lokalavis i Newcastle, skriver at Jurgen Klopp ønsker å ha Wijnaldum på plass i løpet av de neste 48 timene, slik at midtbanespilleren rekker avreise til Liverpools treningsopphold i USA.

Morgendagen kan gi svar
Hvordan denne overgangssagen utarter seg, vil man nok få sterke indikasjoner på i løpet av morgendagen. Da skal nemlig Newcastle i aksjon mot Doncaster Rovers. Er nederlenderen i morgendagens startellever, tyder mye på at Wijnaldum forblir Newcastle-spiller – iallfall litt til. Er han utelatt fra troppen, må nok supporterne innfinne seg med at mannen som er klubbens tredje dyreste kjøp gjennom tidene, har spilt sin siste kamp i Newcastle-drakten.

Men selv om ryktene har ekspandert med tanke på en overgang til Liverpool, er det ikke tvilsomt at det er flere klubber som har en interesse i den målfarlige nederlenderen. Kommer et gigantisk bud, er det nok uansett snipp, snapp, snute for Newcastle-Wijnaldum. Tottenham og Everton er også klubber som har vært sterkt linket til nederlenderen.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

 

You must be logged in to post a comment Login