Hanley har signert!

Oppdatert: 21. July 2016

Overgangen har lenge ligget i lufta, men er nå altså offisielt klar. Klubbens nye forsvarsspiller hevder Newcastle er en klubb han ikke kunne si nei til, og gleder seg til å komme igang hos sin nye arbeidsgiver.

 

Skotten er hentet fra Blackburn, og har signert en kontrakt som strekker seg over fem og et halvt år. Avtalen skal ha en verdi på 5,5 millioner pund. Hanley er svært fornøyd med at overgangen nå er et faktum, og uttalte følgende da dette ble klart:

 

“Jeg er i ekstase og kjempefornøyd med å være her. Det er fantastisk å få muligheten til å spille for en så stor klubb. Denne sjansen kunne jeg ikke si nei til. Dette er et spennende steg i karrieren min, men det stopper ikke her. Dette er bare starten, og jeg gleder meg til å hjelpe Newcastle tilbake til Premier League.”

 

Manager Rafael Benitez hadde følgende å si om overgangen:

 

“Det var tydelig at vi hadde bruk for en ny midtstopper, og vi var på jakt etter noen med god erfaring fra Championship. Grant er en ung spiller med store ambisjoner om å bli bedre og å fortsette å vokse hos oss. Han er også en sterk forsvarsspiller. Rask og med personlighet, en spiller som garantert vil øke konkurransen om plassene på laget.”

 

Den skotske landslagsspilleren har tidligere spilt for skotske Queen of the South, Crewe Alexandra, Rangers og Blackburn. Hanley har også 23 landskamper for Skottland, og har vært kaptein for det skotske U19-landslaget.

24-åringen fikk til sammen 183 kamper for Blackburn, og scoret 8 mål.

Vi ønsker Grant Hanley velkommen til klubben, og håper han kan bringe oss mange fine stunder framover!

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login