Llambias angriper Shearer

Oppdatert: 02. February 2011

Styreformann Derek Llambias slår i dag tilbake mot Alan Shearers kommentarer etter salget av Andy Carroll, og gir indirekte Shearer skylda for at klubben rykket ned for to sesonger siden.

Shearer sa som naturlig var at fansen ville bli skuffet og sinte etter salget av lagets stjernespiss, spesielt fordi både styre og manager bare noen dager tidligere hadde gitt store lovnader om at Carroll ikke kom til å bli solgt. Shearer mente også det var dårlig at klubben ikke hentet inn en erstatter for Carroll.

Llambias svarer slik på Shearers bekymringer:

– Om jeg bryr meg om hva Alan Shearer sier? Når han hadde ansvaret i denne klubben rykket vi ned, på grunn av at vi bare tok fem poeng på åtte kamper.

Shearer sa også klart ifra om at alle pengene fra salget av Carroll måtte gå med til spillerkjøp. Styreformannen er ikke uenig, men vil ha seg frabedt belæringer fra Shearer om hvordan de driver klubben.

– Mike Ashley har bare investert i denne fotballklubben, og han har aldri tatt penger ut. Og han vil ikke ta et øre ut av de £35 millionene heller. Alle pengene vil gå til klubben, og vi er allerede i gang med å kartlegge potensielle spillerkjøp for sommerens overgangsvindu.

You must be logged in to post a comment Login