Årets kjedeligste match

Oppdatert: 03. February 2011

På en dårlig gressmatte var det langt fra Premier League-klasse som ble vist på Craven Cottage onsdag kveld, det hjalp ikke at Fulham til slutt stakk av med alle poengene.

Med Tiote fremdeles suspendert var det et uforandret lag fra forrige seriekamp, Ameobi og Best fikk fornyet tillit på topp.

NOK EN SKADE
Det første interessante som skjedde i kampen var en nedtur for oss Newcastle-supportere. Sidwell treffer Ameobi i ansiktet og spissen blir liggende, til slutt må han byttes ut og de første ryktene tyder på et brukket kinnbein.

Det nærmeste Newcastle kommer denne omgangen er et frispark slått fra Barton som Sidwell header like utenfor mål. Av farligheter andre veien skjedde dette også på dødballer der Williamson var heldig som ikke ble avblåst da han gjentatte ganger prøvde å kle av Hangeland.

SLØVT FORSVARSSPILL
Fem minutter ut i andre omgang kom kampens til nå største sjanse, og den falt til hjemmelaget.  Dembele spiller Dempsey igjennom, men Harper varter opp med en beinparade før ballen til slutt havner hos Duff som på åpent mål presterer å bomme.
Ti minutter senere finner Guthrie Best på bakre, men headingen går like over. Like etter får Dempsey nok en sjanse, men Harper er med på notene og redder skuddet til corner. Fulham har nå et like trykk, og Fulham går etterhvert opp i ledelsen. Murphy sender en herlig ball i bakrom til Duff som har kommet seg forbi Enrique, alene mot Harper gjør han ingen feil. Enrique må ta på seg skylden for den scoringen da han ikke ligger på riktig side av Duff, svakt forsvarsspill.

Ni minutter før slutt får Newcastle sin siste sjanse da Ranger får ballen feilvendt på fem meter, han får fyrt av et skudd, men Schwarzer er tidlig nok nede til å forhindre at ballen sniker seg inn. De neste sjansene faller til Fulham, og til slutt så det mer ut til å bli 2-0 enn utligning.

En svak forestilling av begge lag der Newcastle trekker det korteste strået, alt i alt en fortjent seier til Fulham i en kamp der det første målet ville bli det avgjørende.

KAMPFAKTA:

FULHAM: Schwarzer, Pantsil, Hangeland, Hughes, Baird, Dempsey, Sidwell, Murphy (Davies), Duff (Gera), Andrew Johnson (Kakuta), Dembele

NEWCASTLE UNITED: Harper, Simpson, Williamson, Coloccini, Enrique, Barton, Nolan, Guthrie, Jonas, Best (Løvenkrands), Ameobi (Ranger)

SPILLERRATING:
Harper 7
Varter opp med noen gode redning for å holde oss inne i kampen
Simpson 5
Har en lei tendens til å invitere motspillerne inn i boksen, svake oppspill i dag.
Williamson 5
Veldig heldig at han slipper unna trøyeholdingen på Hangeland, vinner mye i lufta, men rufsete ellers.
Coloccini 6
Vår beste i det bakre leddet, hadde som regel god kontroll på Dembele.
Enrique 5
En uvanlig dårlig match. Grei 1.omgang, har noen farlige ballmiss i andre samt at han ligger feil på målet.
Barton 6
Gode frispark og brukbare innlegg. Spillet hans svekkes når Ameobi går ut.
Nolan 6
Vinner mange andreballer, god heading tilbake til Ranger i andre omgang.
Guthrie 5
Blir usynlig på midten, får ikke levert de pasningene vi vet han kan.
Jonas 6
Har det lille ekstra, men i dag fikk han ikke det ut i noe tellende. Kommer seg forbi ett ledd, men stopper som regel opp.
Best 4
Dårlig touch og ser ingen vilje.
Ameobi (spiller ikke nok til å bli vurdert)
Ranger 5
Prøver, og kommer alltid til sjanser. Blir løpende mye imellom.
Løvenkrands 3
Blir helt borte, løper mye, men får ikke noe å jobbe med.

Diskuter kampen i vårt forum!

You must be logged in to post a comment Login