Pardew sier at alle Carroll-pengene skal brukes

Oppdatert: 02. February 2011

Andy Carroll ble solgt for en rekordsum til Liverpool på mandag. Nå forteller Alan Pardew at pengene skal brukes på nye spillere når overgangsvinduet åpner til sommeren.

Selv om Pardew ikke fikk muligheten til å hente spillere på slutten av overgangsvinduet, som stengte på mandag, ser han allerede frem til å styrke laget når sommeren kommer.

– En ting sa jeg til Mike (Ashley) på mandag var at hvis denne gutten (Carroll) skal dra, skal disse pengene bli invistert i  nye spillere. Alt sammen. Forteller manageren til nufc.co.uk.
– Og det lovte han meg også. Så derfor er dette den viktigste informasjonen jeg kan gi til fansen. Alt av disse pengene skal bli brukt.

Han forteller videre at han gjerne skulle brukt litt penger på mandag. Men siden de kom altfor sent i gang og bare fikk noen spillere kastet mot seg, ble dette bare dumt. Newcastle prøvde også å by på N’Zogbia, men fikk dette avvist.

– Om vi kommer til å by altfor mye penger på en spiller som er dårligere enn Carroll? Nei. Fortsetter Pardew.
– Dessverre, her vi er nå, sitter jeg med et svakere lag enn det jeg hadde før mandag fordi Carroll kun var fire-fem uker unna å være i toppform. Men sånn er det bare. Avslutter Alan Pardew.

You must be logged in to post a comment Login