Leiesoldatenes sesongstart

Oppdatert: 20. August 2014

Finn ut hvordan seriestarten har vært for våre fire utlånte spillere.

Newcastle signerte tidligere denne måneden Nottingham Forest-duoen Jamaal Lascelles og Karl Darlow. Som en del av avtalen ble de begge lånt tilbake til den opprykkjagende klubben fra Nottinghamshire ut sesongen. Med tre kamper unnagjort er Forest et av fire ubeseirede lag, og målforskjellen på 6-3 gjør at de, med knappest mulig margin, leder serien.

En av de som har bidratt til serieledelsen er vår utlånte keeper Darlow. 23-åringen har sluppet inn tre mål på tre kamper, men skal i følge flere kilder ha prestert brukbart i innledningen av sesongen. Blant annet stod 23-åringen en imponerende kamp i gårsdagens seier over Bournemouth.

Karl Darlow og Jamaal Lascelles er begge utlånt til Nottingham Forest.

Karl Darlow og Jamaal Lascelles er begge utlånt til Nottingham Forest.

Lagkamerat Jamaal Lascelles sliter ennå med kneskaden som har holdt han ute av fotballen hele sommeren. Denne uka gjorde han imidlertid sitt comeback for reservelaget til Nottingham Forest. Forest-manager Stuart Pearce håper å ha sin talentfulle midtstopper tilbake allerede neste uke, men 20-åringen selv virket noe usikker i etterkant av kampen: “Jeg har fortsatt mye trening å ta igjen. Kampform er noe helt annet enn å bare løpe.”

I tillegg til Forest-duoen har Newcastle lånt ut både Adam Campbell og Sylvain Marveaux denne sommeren. Campbell kan returnere fra Fleetwood Town allerede neste måned, mens Marveaux spiller i Guingamp ut sesongen.

Fleetwood Town har spilt fire kamper denne sesongen. Det har resultert i tre ligaseire og tabelltopp, men også et knepent tap etter ekstraomganger for Rotherham United i ligacupen. 19 år gamle Campbell har ikke startet noen av kampene, men kom inn etter 64 minutter i ligacuptapet. Han har også fått 10 minutter League One-fotball mot Notts County.

Også Sylvain Marveaux har til gode å starte en kamp for sitt nye lag Guingamp. Etter to kamper ligger klubben på 13. plass med én seier og ett tap. Marveaux har spilt en halvtimes tid i begge de to kampene.

You must be logged in to post a comment Login