Lånt ut til tsjekkisk klubb

Oppdatert: 07. September 2018

Rolando Aarons har i dag sluttet seg til Slovan Liberec på et seks måneders langt låneopphold.

Alt tyder på at Aarons ikke har en fremtid i klubben. Spilleren ble ikke inkludert i 25-mannstroppen, noe som betydde at han måtte skifte beite eller tilbringe første halvdel av sesongen for U23-laget. Signalet om at det ser mørkt ut for hans Newcastle-fremtid var tydelig all den tid Benitez inkluderte bortglemte Achraf Lazaar istedenfor 22-åringen. Newcastle-sjefen begrunnet vrakingen med at Ritchie, Atsu, Murphy og Kenedy var foran han i køen, og at det holdt med fire vinger i troppen.

Siste halvdel av forrige sesong tilbragte Aarons også i utlandet. Da var han på utlån i italienske Hellas Verona, hvor han fikk elleve kamper. Oppholdet ble imidlertid ingen suksess, da vingen fant det tøft med å få spilletid under Rafael Benitez’ tidligere assisten Fabio Pecchia. Sesongen endte attpåtil med nedrykk for De gule og blå.

Aarons har totalt 27 kamper for Newcastle. Om Aarons skulle prestere godt i Slovan Liberec er imidlertid ikke nødvendigvis nok til å overbevise Benitez om at han fortjener å bli værende i klubben. Mitrovic herjet på utlån i Fulham forrige sesong, men spanjolen hadde nok allerede på forhånd bestemt seg for at spissen hadde ingen fremtid i klubben. Det gjenstår å se om det samme er tilfellet med vingen, om han skulle finne på å levere for tsjekkerne.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login