DeAndre Yedlin klar

Oppdatert: 24. August 2016

Newcastle United har signert den amerikanske DeAndre Yedlin fra Tottenham Hotspur for en ikke oppgitt sum. Forsvareren satt på tribunen under gårsdagens kamp i ligacupen, og har nå signert en kontrakt.

 

Den 23 år gamle høyrebacken har signert en 5års-kontrakt, og er Rafa Benitez og Newcastle Uniteds niende signering denne sommeren.

Yedlin begynte sin karriere på universitetet i Akron, Ohio, og signerte i januar 2013 en profesjonell kontrakt med Seattle Sounders.
Etter 1,5 imponerende år i Seattle, og et godt VM i Brasil 2014, ble han kjøpt av Tottenham sommeren 2014. I London ble det lite spilletid for amerikaneren, og backen ble utlånt til Sunderland hele forrige sesong.

Yedlin står med 39 a-landskamper for USA, og fikk debuten sin i februar 2014. Han representerte Amerika som nevnt i Brasil-VM i 2014, men han var også med i sommerens Copa America.

Til nufc.co.uk sa vår nye signering:

Newcastle er en stor og historisk klubb, og jeg føler jeg beæret over å spille for dem. Jeg håper å oppnå store ting her.

Jeg ser frem til å lære av Rafa Benitez også, han har en imponerende historikk, og jeg vet at han vil hjelpe meg med å utvikle meg.

Jeg kan neste ikke vente på å komme i gang!

Benitez hadde dette å si om hans niende signering:

Vi har vært klar over at Janmaat har vært ønsket av Watford en liten stund nå, så for oss var det viktig å få inn en erstatter så fort som mulig.

I DeAndre får vi en spiller som kjenner godt til engelsk fotball. Han har god erfaring, et offensivt tankesett, gode ferdigheter og er veldig hurtig.

Jeg tror han vil gjøre det veldig bra for oss, og gi oss god konkurranse på høyresiden vår.

 

VI SER AT DU ER INTERESSERT I NEWCASTLE OG JOBBEN VI GJØR FOR NORSKE SUPPORTERE. HVORFOR IKKE GJØRE SOM 300 ANDRE – MELD DEG INN OG BLI MED PÅ SUPPORTERLAGET? DET VILLE VI SATT PRIS PÅ, OG DA KAN VI FORTSETTE Å TILBY DERE ALT VI GJØR. LES MER OG MELD DEG INN HER!

You must be logged in to post a comment Login