Kontaktet City om spiller

Oppdatert: 30. January 2018

Ifølge ESPN og Sky Sports skal Newcastle ha forespurt om muligheten for å signere Manchester Citys forsvarspiller Eliaquim Mangala (26). 

Newcastle har vært linket til spilleren siden i sommer. Mangala er fra før ute i kulden i City, og vil nå havne lengre bak i rekkene etter at rekordkjøpet Aymeric Laporte ankom klubben.

Ifølge Sky Sports er det uklart om det er tale om forespørsel om lån eller kjøp. Sistnevnte synes svært uaktuelt, da Benitez og Co. har svært lite tilgjengelige midler. Mangala ankom City for en svimlende sum i 2014, så det er klart at stopperen ikke forlater klubben på noe billigsalg. Å rekruttere spilleren synes i det hele å være noe merkelig, da Newcastle har svært god dekning på midtstopperplass. Potensielt sett kan det være at Benitez har en femmer i forsvaret med to offensive sidebacker i tankene. En slik oppstilling brukte Benitez mot Chelsea i cupen, og en slik formasjon bekler nyervervelsen Kenedy godt. Hovedfokuset bør imidlertid ligge på å rekruttere en spiss før overgangsvinduet stenger, da laget sårt trenger en målgarantist.

Også West Ham og Valencia blir i rapportene kreditert med interesse i midtstopperen. Det er antatt at Pep Guardiola ønsker å kvitte seg med stopperen, til tross for at har gitt uttrykk for noe annet i media.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login