Dette er den mystiske spissen

Oppdatert: 23. January 2018

Ifølge The Mirror er Islam Slimani (29) rekordkjøpet som det forhandles om.

Leicester-spissen har ikke slått til i England etter overgangen fra Sporting CP. Islam Slimani har nå tilbragt ett og et halvt år hos blåtrøyene, og det skal være både i klubbens og spillerens interesse i et klubbskifte. Da Slimani ankom England ble han Leicesters dyreste kjøp noensinne – en overgang som hevdes å være 28 millioner pund. Klubben er innforstått med å selge med et tap, men krever ifølge rapportene 20 millioner pund for angriperen.

Denne sesongen har Slimani notert seg for fem scoringer tross svært liten spilletid. Kun én av scoringene har skjedd i ligaen, men 29-åringen har bare startet én Premier League-kamp denne sesongen. Totalt har det blitt 13 scoringer på 46 kamper i England – tross mange kamper fra benken. Ellers kan spissen vise til flotte scoringstall i portugisisk og algerisk fotball.

Den mystiske spissen, som ifølge The Chronicle er Slimani, har Newcastle allerede budt på. Budet skal ha vært på 13 millioner pund, men klubbene er fremdeles i samtaler. Ifølge flere kilder er Chelsea også interessert i spissen. Ifølge kildene anser Chelsea 29-åringen som et alternativ hvis en overgang for Edin Dzeko går i vasken.

For øvrig melder The Chronicle at Brighton har budt på Mitrovic. Budet skal være avslått.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login