– Kom og hent meg

Oppdatert: 27. June 2014

Siem de Jong frir til Newcastle, og ber klubben hente ham til England og Premier League.

Siem de Jong har sendt ut en “kom og hent meg“-bønn til Newcastle United. Det melder Shields Gazette.

Midtbanespilleren, som håper å forlate Ajax i sommer, har vært et hett navn i Newcastle den siste tiden, og nå kan det se ut som at også spilleren selv ivrer etter en overgang. Da spilleren ble intervjuet av nederlandske Press tidligere i måneden, innrømmet han at det hadde vært kontakt mellom spilleren og de svarte og hvite.

25-åringen har 12 måneder igjen av sin kontrakt med Ajax, og har en avtale med de nederlandske mesterne om å få forlate klubben om han ønsker denne sesongen. Louis Laros, de Jongs agent, sier en rekke Premier League-klubber er interessert i spilleren, som var plaget av skader forrige sesong.

– De kjenner ham fra de store kampene han har spilt i det siste og de ​​målene han har scoret, som mot Manchester City i Champions League i 2012, sier agenten.

Men Laros hevder det foreløpig ikke ligger noe konkret tilbud på bordet for spilleren, og skadesituasjonen kan føre til utfordringer.

– Før forrige sesong var planen å definitivt skifte klubb i sommer, men skadene kan gjøre det vanskeligere. Siem er interessert i en overgang, men det må være en riktig klubb for ham, sier agenten i et intervju.

Men selv om overgangen kan bli vanskelig som følge av skadesituasjonen de Jong har hatt, er den nederlandske landslagsspilleren klar på at han ikke er interessert i å forlate klubben på free transfer neste sommer

– Han er veldig lojal til klubben (Ajax, red.anm), og det er ikke i hans tenkning å gå gratis neste sommer, sier Laros.

You must be logged in to post a comment Login