Keeper til salgs

Oppdatert: 07. July 2017

Matz Sels har allerede blitt lånt ut til belgiske Anderlecht, og Tim Krul går en høyst usikker fremtid i møte. Til tross for dette ønsker Benitez å kvitte seg med Karl Darlow, som hadde en solid sesong i Championship.

Sky Sports melder fredag at Newcastle skal ha avslått et bud på den engelske målvakten. Middlesbrough skal ha tilbudt omkring 5 millioner pund for Darlow, men The Magpies ønsker å tjene større penger på 26-åringen. Benitez skal imidlertid ønske å kvitte seg med keeperen, og ønsker å bruke fortjenesten på en rutinert sisteskanse. Sky Sports hevder at Newcastle forventer at Middlesbrough vil komme med et større bud på spilleren i løpet av de nærmeste dagene. Aston Villa og Reading skal angivelig også vurdere å legge inn bud på Darlow.

Flere britiske aviser spekulerer i at Benitez vil bruke pengene på et eventuelt Darlow-salg på sin landsmann og keeperfavoritten Pepe Reina. Spilleren har i hele sommer vært sterkt linket til klubben, og har en uviss fremtid i Napoli. Spanjolen skal være utilfreds etter at klubbens eier gjorde narr av ham på et arrangement. Den snart 35 år gamle keeperen har ett år igjen av sin kontrakt med italienerne. Benitez har stor tillit til keeperen, og var mannen som hentet Reina til både Liverpool og Napoli.

Benitez har satt en rutinert sisteskanse høyt på listen sin. I tillegg kommer angivelig Freddie Woodman til å bli sendt ut på lån, selv om klubben ønsker å satse på keepertalentet. Med Kruls usikre klubbfremtid, samt at Darlow er satt på overgangslisten, er det svært sannsynlig at Newcastle rekrutterer en ny keeper i løpet av sommeren. Dette til tross for at en stor skare blant fansen vil føle at klubben har solid dekning på keeperplassen med Karl Darlow, Rob Elliot, Tim Krul og unge Freddie Woodman.

You must be logged in to post a comment Login