Interessert i trio

Oppdatert: 01. July 2017

Tre ulike aviser har linket tre ulike spillere til Newcastle de siste to dagene.

Sky Sports melder at Newcastle visstnok skal være svært interessert i Villareal-spilleren Cedric Bakambu. Den kongolesiske spissen puttet 11 scoringer for klubblaget på 34 kamper denne sesongen. Sesongen før fant Bakambu målet 22 ganger på 51 kamper, hvorav ni av målene var i Europa League. Sky Sports hevder at West Ham også har spissen i kikkerten, og at Newcastle inntil videre ikke har lagt inn bud for 26-åringen.

The Mail melder i dag at Newcastle skal ha kontaktet Manchester City vedrørende Joe Harts tilgjengelighet. Alt tyder på at keeperen er ferdig i klubben, etter å ha tilbragt forrige sesong på utlån i Torino. Newcastle hadde også den tidligere City-keeperen Willy Caballero, men argentineren ble i dag klar for Chelsea. West Ham skal også være interessert i å hente Joe Hart til klubben. Problemet for London-klubben og Newcastle, er 30-åringens vanvittige årslønn.

Ellers meldte The Mirror fredag at både Newcastle og Bournemouth følger Lewis Holtby (26) tett. Den tidligere Spurs-spilleren som nå holder til i Hamburg skal være tilgjengelig for en billig penge. Holtby kan vise til tre A-landslagskamper for Tyskland og en rekke kamper og mål på aldersbestemt nivå. Han er en anvendelig midtbanespiller, men brukes mest i rollen bak spissen. Denne sesongen spilte tyskeren 30 kamper, hvor han noterte seg for én scoring og seks målgivende pasninger.

You must be logged in to post a comment Login