Kan rekke Huddersfield-kampen

Oppdatert: 15. March 2018

Islam Slimani har til gode å gjøre unna sin debut for klubben, men nå kan det se ut som at algerieren er i ferd med å legge skadeplagene bak seg.

Kraftspissen har blitt inkludert i Algerias landslagstropp til kampene mot Tanzania (22. mars) og Iran (27. mars), til tross for at han verken er skadefri eller er i kampform. Det kan likevel være en indikasjon på at nyervervelsen ikke er langt unna å riste av seg skadeproblemene sine. Til tross for at algerieren er inkludert i landslagstroppen kan han likevel kaste inn håndkleet. Man skulle imidlertid tro at det har vært dialog mellom spilleren og fotballforbundet.

Et ytterligere tegn på at et comeback på fotballbanen ikke bør være så langt unna, er at Slimani er en del av reisefølget som til Alicante torsdag. Videoklipp fra treningsfeltet viser der at spissen har begynt å trene med ball i beina. Han har imidlertid et stykke igjen før han er kampklar, så Leicesters eiendom skal være uaktuell til søndagens treningskamp mot Royal Antwerp.

I et intervju med NUFC TV, hvor han ble spurt om 29-åringen nærmet seg comeback, uttalte Benitez følgende om 29-åringen: «Han har en plan. Han må følgende planen. Han trener med en fysisk trener. Det går fremover, men han må følge planen».

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login