Kan få sjansen denne sesongen

Oppdatert: 03. August 2016

Rafa Benitez innrømmer at han enda ikke har bestemt seg for om Armstrong lånes ut denne sesongen.

Det er en rekke klubber på nivå to og tre i England som ønsker seg den talentfulle måljegeren på lån. Forrige sesong ble tilbrakt i League One-klubben Coventry, der han noterte seg for 20 scoringer på 40 kamper. En flott sesong ble kåret med en plass på årets lag for den kortvokste, men hurtige spissen. Opprykket glapp for Coventry, men klubben skal også nå ønske seg Armstrong på lån. Også Championship-kollega Wolverhampton er blant dem som skal ha Newcastle-gutten på blokken. Men å låne spilleren til rivaler synes å være uaktuelt – så det blir nok enten en retur til League One, eller spill for Newcastle denne sesongen.

Suspensjon kan gi spilletid
Som kjent mister Mitrovic de fire første kampene av sesongen, som følge av det røde kortet i siste seriekamp mot Tottenham. Situasjonen kan gi Armstrong en gylden mulighet til å overbevise Benitez om at han skal kjempe om en plass på laget denne sesongen. Sannsynligvis vil dermed spissen starte sesongen som tredjevalg på topp, og få muligheten fra benken i de første fire seriekampene.

Overgangsvinduet stenger ikke før 1. september, så det er fremdeles tid for spilleren å overbevise Newcastle-sjefen om at han er klar for å ta fatt på større oppgaver denne sesongen. Men Newcastle hevdes å være på utkikk etter en erstatter for Cisse før månedsskiftet, så det meste tyder på at Adam Armstrong må overbevise sjefen stort i august for å bli med på klubbens opprykksprosjekt. Kanskje kan noen overbevisende innhopp fra engelskmannen i de første seriekampene bidra til at Benitez dropper å handle en ny angriper i august? Med andre ord er muligens løsningen allerede Newcastles eiendom.

Vi ser at du er interessert i Newcastle og jobben vi gjør for norske supportere. Hvorfor ikke gjøre som 350 andre – meld deg inn og bli med på supporterlaget? Det ville vi satt pris på, og da kan vi fortsette å tilby dere alt vi gjør. Les mer og meld deg inn her!

You must be logged in to post a comment Login