Kampreferat: Fulham – Newcastle United 1-4

Oppdatert: 01. October 2022

Sesongens første borteseier er i boks! En solid forestilling mot et Fulham-lag som pleier å prestere på hjemmebane. En gøyal lørdagskveld for newcastlesupportere og klubben. Stor applaus!

Startoppstillingen (4-3-3)

Nick Pope

Kieran Trippier – Fabian Schär – Sven Botman – Dan Burn

Sean Longstaff – Bruno Guimarães – Joseph Willock

Miguel Almirón – Callum Wilson – Jacob Murphy

Newcastle gikk hardt ut fra start og var det førende laget på Craven Cottage. Allerede 5 minutter inn i kampen kommer det en stygg takling i høy fart på Sean Longstaff av Nathaniel Chalobah. Chalobah får et gult kort av dommer England før VAR tilkaller han for å se situasjonen på nytt. Etter et blikk på skjermen endrer England det gule kortet til et direkte rødt kort, og Fulham er nede i 10 mann. Newcastle fortsetter trykket i overtall, og i det 11’ sitter den i mål for Callum Wilson. En fin tap in etter heading fra Joseph Willock. Kampen fortsetter med at Newcastle er det førende laget og Fulham har ingenting å komme med. I 33’ går Newcastle opp til 0-2, etter spill mellom Miguel Almirón og Bruno Guimarães. En fantastisk pasning av Bruno og et enda mer fantastisk skudd av Almirón. Newcastle gir seg ikke og etter en heading av Sven Botman i stanga, får Longstaff en enkel oppgave å sette returen mellom stengene. 0-3 står det etter 43 minutter. Overkjøringen fortsetter, men ikke mye mer skjer før pausen.

Newcastle leader 0-3 til pause på bortebane!

Andre omgangen starter som første, Newcastle gir seg ikke og er det førende laget. Overkjøringen gir resultater, Almirón setter sitt andre for dagen etter en nydelig cross pasning fra Willock. Og realiteten er 0-4 til the Magpies. Rett og slett en grufull kveld for London-laget. Resten av kampen er preget av et sterkt Newcastle lag som gir Fulham lite å komme med. Fulham våkner litt og kommer til noen få sjanser. Og i det 88’ reduser Fulham og får et trøstemål. Bobby Reid header ballen forbi Nick Pope etter et godt innlegg fra Neeskens Kebano. Et resultat av et svakt keeperspill og forsvarsspill, 1-4 er resultatet og blir det endelige resultatet på Craven Cottage.

En nydelig lørdag for alle i svart og hvit, en sterk trepoenger på bortebane. Guttene var solide i dag og det ga resultat. Det var godt å se Wilson på banen igjen og med et mål. Gratulerer!

Hendelser i kampen:

8’ Rødt kort Nathaniel Chalobah (FUL)

11’ MÅL Callum Wilson assistert av Joseph Willock (NEW)

12’ Gult kort Aleksandar Mitrovic (FUL)

33’ MÅL Miguel Almirón assistert av Bruno Guimarães (NEW)

37’ Bytte Aleksandar Mitrovic ut, Vinicius inn (FUL)

43’ MÅL Sean Longstaff (NEW)

+ 3 min

45+2’ Bytte Layvin Kurzawa ut, Issa Diop inn (FUL)

45+ 3’ Bytte Kevin Mbabu ut, Tom Cairney inn (FUL)

Pause

54’ Gult kort Harrison Reed (FUL)

57’ MÅL Miguel Almirón assistert av Joseph Willock (NEW)

59’ Bytte Bruno Guimarães ut, Elliot Anderson inn (NEW)

66’ Bytte Callum Wilson ut, Ryan Fraser inn (NEW)

70’ Bytte Daniel James ut, Neeskens Kebano inn (FUL)

83’ Bytte Dan Burn ut, Matt Targett inn (NEW)

Fabian Schär ut, Jamaal Lascelles inn (NEW)

Kieran Trippier ut, Jamal Lewis inn (NEW)

88’ MÅL Bobby Reid assistert av Neeskens Kebano (FUL)

+3

Slutt

 

You must be logged in to post a comment Login