Jones degradert

Oppdatert: 15. January 2014

Dommer Mike Jones, som feilaktig annullerte Cheicks drømmescoring mot City på søndag, blir fratatt fløyta og får ikke dømme neste ligarunde.

Mannen i sort får imidlertid overvære Sunderlands møte med Southampton fra sidelinjen, som fjerdedommer.

Quinn i harnisk
Tidligere Newcastle-angriper Mick Quinn var slettes ikke fornøyd med dommernes innsats og ble svært engasjert da han fikk spørsmål om Jones’ bidrag i helgen og påfølgende degradering.

«Han tok en elendig avgjørelse. Han burde ha visst at det ikke var noe galt med scoringen, og faktisk så det ut som om alt var i orden, men at han ombestemte seg for en eller annen grunn», sa Quinn og fortsatte: «Newcastle ble fratatt ett poeng, kanskje til og med tre, på grunn av dommerens egen tolkning av reglene. Noe som rett og slett ikke er godt nok.»

På den annen side er Manuel Pellegrini overrasket over den store ståheien, og han er av den oppfatning at saken er blåst ut av proporsjoner.

«Jeg er forundret over at noen kan si at det ikke var offside», kommenterer chileneren.

City-sjefen er fast bestemt på at Gouffran var delaktig og forstyrret Hart idet han flyttet seg for unngå å bli truffet av Tiotés suser.

«Dersom du har tre spillere (i offside-posisjon, red.anm.) og én flytter seg, slik at ballen ikke treffer ham, forstår jeg ikke hvordan noen kan si at det ikke er offside.»

Bekymret for Nasri
Den tidligere Villarreal-treneren er mer opptatt av taklingen av Samir Nasri, som førte til at franskmannen måtte ut på båre, og hvorfor den ikke kvalifiserte til rødt kort.

Han gikk bevisst inn for å gjøre en forseelse for å stoppe kontringen, og det er normalt, men det siste sparket var totalt unødvendig.

Den franske playmakeren er ventet å være ute i opptil åtte uker.

Pellegrini kommenterte: «Jeg sa etter kampen at det var et unødvendig spark, og han (Yanga-Mbiwa, red.anm.) trengte ikke å fullføre det. Han gikk bevisst inn for å gjøre en forseelse for å stoppe kontringen, og det er normalt, men det siste sparket var totalt unødvendig.»

You must be logged in to post a comment Login