– Jeg ønsker å dra

Oppdatert: 07. June 2016

Moussa Sissoko innrømmer for første gang i media at han ikke lenger ønsker å bli i Newcastle etter nedrykket.

Det er lokalavisen The Chronicle som tirsdag melder at midtbanespilleren nå skal ha innrømmet at tiden er inne for å forlate klubben.

26-åringen, som fikk kapteinsbindet av Benitez etter at manageren kom til klubben, leverte flere gode prestasjoner på tampen av sesongen. Nå ser det altså ut til at han kan ha spilt sin siste kamp for Newcastle.

I et tidligere intervju har Sissoko allerede sagt at han er smigret over Benitez’ syn på ham som spiller, men at han samtidig tror Rafa forstår at det vil være vanskelig for en spiller av hans kaliber å spille i Championship.

– Jeg har allerede pratet med ham (Benitez journ.anm), og sagt hva jeg tenker. Hvis jeg spiller i Championship, så kan jeg glemme landslaget og mye annet. Så jeg håper det ikke blir et problem om jeg drar, sier Sissoko og legger til:

– Min agent har pratet med Benitez. Jeg har gitt alt her i tre år, og jeg håper vi kan komme til en felles forståelse om at hvis utviklingen min skal fortsette, så må jeg spille på det øverste nivået. Så jeg ønsker å dra.

You must be logged in to post a comment Login