– Jeg hadde troen på laget

Oppdatert: 02. November 2014

Etter 1-0 hjemme mot Liverpool, insisterer Alan Pardew på at han alltid har hatt troen på de kvalitetene som finnes i laget.

Newcastle sikret seg 3 poeng i lørdagens hjemmekamp mot Liverpool, i en kamp som ikke kan sies å ha vært et fyrverkeri. Den unge spanjolen Ayoze Perez ble byttet inn for Papiss Cisse i pausen, og scoret det eneste målet etter 73 minutter. Han ble dermed matchvinner for andre gang på like mange ligakamper, og har hjulpet Newcastle med å finne veien tilbake på vinnersporet etter en svak høst.

Fire på rad

Men selv etter en meget tung start på sesongen, mistet manageren vår aldri troen på mannskapet sitt.
“Jeg visste hele tiden, og sa det også, at vi har en god moral og gode kvaliteter i laget. Jeg skal ikke si at jeg forutså disse seirene komme, men jeg visste vi hadde kvaliteter!”
“Til og med Bobby Robson hadde noen mørke dager i denne klubben, så det er ikke noe å bekymre seg over. Hvis du er manager for Newcastle United, er det ikke bare fryd og gammen. Det vil komme tøffe dager”.
Pardew som feirer 4 år som Newcastle-manager neste måned, sendte utpå et lag som har fått en real selvtillit-boost etter to strake ligaseire over henholdsvis Leicester og Tottenham, og en meget sterk borteseier i ligacupen mot et sterkt Manchester City-lag i midtuken. Så med lørdagens seier mot Liverpool, er vi nå oppe i fire strake seire i alle turneringer.

“Fansen var gode”

Pardew roser også fansen etter kampen mot Liverpool. “Fansen var helt topp i dag. Alle stilte seg bak laget. Det vil bli en god kveld ute i byen i kveld – kanskje jeg tar meg en tur ut selv, for første gang på lenge.”
“Det er dette det handler om i denne byen. Den lever og ånder for fotballen. Når det går dårlig, får du vite det, men du får også høre det når det går bra. Man må bare ta det gode med det dårlige”

Gabriel Obertan skader seg i løpsduell med Dejan Lovren

Gabriel Obertan skader seg i løpsduell med Dejan Lovren

Obertan skadd

Det gjelder for fansen også. “Gabby” Obertan måtte ut etter bare 27. minutter etter en løpeduell med Dejan Lovren, med hva som tyder på en real strekk i fremsiden på låret. Meget synd for spilleren som virkelig har blomstret de siste ukene, og vi må bare vente på mer informasjon om hvor alvorlig skaden er. Dessverre må vi nok belage oss på minst et par uker uten franskmannen.
“Den store nedturen i dag, er tapet av Obertan. Han har vært fantastisk. Det ser ut som om han har fått en ganske alvorlig skade” er Pardews ord om saken.

 

You must be logged in to post a comment Login