Obertan ute resten av året

Oppdatert: 03. November 2014

Franskmannen var inne i sin beste periode i Newcastle. Nå er han ute resten av 2014 – minst. Det åpner for Rolando Aarons.

Gabriel Obertan vil trolig ikke bli å se på fotballbanen på denne siden av nyttår. Det melder flere britiske aviser mandag.

Franskmannen hinket av banen i oppgjøret mot Liverpool, etter det som så ut til å være en kraftig strekk på forsiden av låret. Nå viser det seg at skaden er langt mer omfattende.

Ifølge The Chronicle har Obertan pådratt seg en skade i øvre del av låret, og vil trolig være ute i samme periode som Siem de Jong, som har vært ute av spill på grunn av skade siden september. Han er ikke ventet tilbake før i januar.

– Å miste Obertan på grunn av det som ser ut til å være en alvorlig skade, er virkelig trist for oss, sier Pardew i et intervju.

Manageren, som ser ut til å ha fått en langt bedre flyt på laget enn han har hatt i starten av sesongen, innrømmer at franskmannen har vært en viktig del av Newcastles prestasjoner den siste uken. Tottenham, Manchester City og Liverpool har alle gått tapende ut av kampene med skjærene. Nå venter West Bromwich i neste runde.

For unggutten Rolando Aarons kan imidlertid Obertans skade vise seg å være godt nytt. Talentet fikk prøve seg igjen mot Liverpool, og har gjort en god figur i flere kamper så langt i sesongen. En plass i startelleveren i førstkommende kamp, er langt fra utenkelig.

– Han tilbyr oss det samme tempoet som vi har på motsatt side (Cabella), sier Pardew.

You must be logged in to post a comment Login