Jakten på en hovedtrener fortsetter

Oppdatert: 15. January 2015

Newcastle bruker tid på å bestemme seg for en ny hovedtrener.

Midlertidig trener John Carver mener at innen januar er slutt så skal “situasjonen” være avklart. Han mener at de ansvarlige for søket etter en ny hovedtrener, Lee Charnley og Graham Carr, respekterer at Newcastle er en storklubb og derfor bruker tid på å evaluere de riktige kandidatene. Carver selv er innstilt på å fortsette i jobben, men sier at han ikke har hørt noe fra Ashley og at han bare konsentrerer seg med å forberede laget til helgens Southampton-kamp.

I mellomtiden fortsetter spekulasjonene å florere. Englandshelten Gary Lineker har vært ute i media og sagt at ventetiden på ny hovedtrener er en strategi, eventuelt en unnskyldning, for å ikke måtte kjøpe flere spillere i januar. Newcastle sin midtbanelegende Rob Lee spår tvil om hvor attraktiv en rolle som hovedtrener for Newcastle egentlig er, da de fleste managere helst vil ha ansvar for spillerkjøp selv. Han påpeker at Koeman i Southampton har hatt umiddelbar suksess, hovedsaklig for de han fikk lov til å handle spillere som Pelle og Tusic selv. Lee sier også at han håper at en ny trener kommer inn så snart så mulig, så han får brukt resten av sesongen på å gjøre et inntrykk i laget.

Siste nytt angående hvem som få trenerjobben er at det skal foreløpig stå om 4 kandidater. Det er Sky som melder at 3 stykk allerede skal ha møtt Carr og Charnely til intervjuer, mens en fjerde kandidat også blir evaluert. Det har også blitt nevnt at kaptein Coloccini blir bedt om innspill angående trenersituasjonen. Hvem de 4 er skal være noe usikkert, men det skal være rimelig sikkert at Remi Garde er en av de. I tillegg snakkes det om at tidligere Stuttgart-manager Bruno Labbadia skal ha møtt Newcastle til samtaler.

At det blir en interessant tid fremover er sirkus og visst. Hvem blir vår nye hovedtrener? Får vi noen spillere inn? Og greier vi å holde på Sissoko, Perez, Krul og våre andre verdifulle spillere?

TAN følger alle rykter fortløpende, og meld deg gjerne inn i diskusjonen på forumet vårt!

You must be logged in to post a comment Login