Ben Arfa nektes spilletid

Oppdatert: 15. January 2015

Hatem Ben Arfa er av Fifa nektet spilletid. Den kontroversielle playmakeren signerte tidligere i denne månden enn 18 mnd kontrakt med det franske laget Nice, men et Fifa-reglement gjør det hele umulig.

Eneste mulighet for spilletid denne sesongen vil være en retur til  Newcastle. Reglene er nemlig slik at en spiller kan bare representere to klubber på en sesong, selv om hans bidrag for Newcastle bare har vært for U-21 laget.

En kamp hvor Ben Arfa scoret et pent solo mål i en 5-3 seier over Reading.

Steve Bruce fikk tidligere i høst nok av kranglefanten og kansellerte lånet halvveis. Hans siste opptreden varte bare 35 minutter hvor han ble byttet ut mot Manchester United. Ben Arfa fikk bare spille 90min to kamper for Tigrene. Kan en retur til Newcastle være Ben Arfas eneste mulighet?

Newcastle kansellert Ben Arfa kontrakt for å tillate overgang til Nice, men de hadde oversett det faktum Ben Arfa spilte som en U-21 kamp før han flyttet til East Yorkshire. Til tross for representasjoner på spillerens vegne fra Fotballforbundet at hans under-21 kamp ikke bør komme i betraktning, har Fifa stått på sitt og nekter han å spille for Nice denne sesongen.

Remi Garde som er sterkt linket til Newcastle jobben trente Ben Arfa i starten på hans karriere i Lyon og har ytret hans beste ønsker videre i fotballen. Garde kan være Ben Arfa beste håp om spilletid denne sesongen, hvis han får Newcastle jobben, da kan nemlig en retur være mer aktuell enn på lenge.

Newutd følger saken videre.

You must be logged in to post a comment Login