Ireland føler seg gjenfødt som fotballspiller

Oppdatert: 02. March 2011

Stephen Ireland forteller at geordie-fansen får han til å føle seg gjenfødt som fotballspiller etter at han kom til Newcastle i januar-vinduet. Han sier han vil gi noe tilbake til fansen og øyner en mulighet til å komme på banen i kampen mot Everton på lørdag.Ireland som tidligere har spilt for Man. City, mener at Newcastle er en mye større klubb en både City og Aston Villa.

– De (Newcastle) har den villeste fansen og det er her du vil være dag ut og dag inn. De hjelper til utrolig mye og vi må gi noe tilbake til dem! Forteller Stephen til ChronicleLive.
Ireland forteller at han ble forelsket i Newcastle-fansen med engang han kom til byen, selvom overgangen hans kom i skyggen av overgangen til Andy Carroll.
– Jeg har godt rundt i byen og folk er snille og hyggelige her! De kommer opp til meg, tar meg i hånden og ønsker meg alt godt mens jeg er her.
– Og det føles godt! Jeg følte meg hjemme veldig fort.

Stephen Ireland øyner også en mulighet om å endelig få sin deby-kamp mot Everton på lørdag.
– Jeg er veldig frustrert med skaden jeg har, jeg kom ikke hit for å få behandling, jeg kom hit for å spille! Forteller Ireland til JournalLive.
Han forteller videre at det er viktig å holde motet oppe og fortsette å kjempe. Skulle han få muligheten til å spille, vil han ta den uten å tenke seg om.
– Forhåpentligvis klarer jeg også å få inn noen mål, avslutter han.

You must be logged in to post a comment Login