– Utrolig at jeg ikke har spilt for England

Oppdatert: 28. February 2011

Kevin Nolan har gitt opp håpet om å få spille for Three Lions, men blir hyllet av manager Pardew som mener kapteinen er undervurdert.

Bedre enn jeg trodde

– Teknisk er han mer komplett enn hva jeg har gitt han kreditt for. Kanskje er på grunn av spillestilen til Bolton da han var der, forteller Alan Pardew.

– Han er en bedre spiller en hva jeg trodde, skryter manageren.

Selv forteller Nolan at folk fikk et galt inntrykk av den Bolton utgaven som leverte en rekke gode sesonger for noen år siden.

– De fleste glemmer at Bolton laget var veldig godt da jeg var der. Jeg spilte med Youri Djorkaeff, Fernando Hierro, Ivan Campo og Jay-Jay Okocha, og med deres tekniske ferdigheter så snakker vi om spillere som har spilt på det aller høyeste nivået.

Når noen kommer inn i klubben her, så legger de kanskje ikke merke til at jeg er en brukbar spiller. Med en gang de ser meg spille sammen med de andre så kommer det frem at jeg ikke er så aller verst.

Om landslaget

– Det er utrolig at jeg ikke har spilt for det engelske landslaget, forteller Nolan spøkefullt.

– Muligheten for landslagsspill har nok gått, sier Nolan. Hvis jeg skulle fått sjansen, så måtte det vært nå når Steven Gerrard og Frank Lampard var skadet. Det er sånn det er, og jeg må bare godta det.

You must be logged in to post a comment Login